Skip to content Skip to footer
About Us

Why We Are the Best

Quisque feugiat risus in libero accumsan, vel condimentum nisi laoreet. Nulla auctor mollis velit, a feugiat diam blandit sed. Duis id elit nibh. Donec sed elit malesuada, facilisis est quis, feugiat ante. Nullam rutrum dolor sit amet felis faucibus, vel egestas velit vehicula.

Our Staff

Meet Our Experts

Amy Walker

Massage Expert

David Green

Massage Expert

Natalie Jones

Massage Expert
Our Special Offer

You Owe Yourself This Moment

0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists

Majin studio me je pritegnil najprej zaradi Maje same, saj izžareva energijo, milino in prizemljenost, ki si jo ženske lahko le želimo. In njena ponudba je prilagojena točno temu. Japonski cosmo lifting, katerega sem že dvakrat preizkusila, me je ne le vidno pomladil že po prvem tretmaju, temveč tudi res umiril in upočasnil v tempu. Komaj čakam nadaljnje terapije,
ki jih prilagaja mojim potrebam, kot tudi preizkušanje drugih njenih terapij in masaž, saj se vidi da dela s srcem, dušo ter z ogromno znanja in praktičnih izkušenj.

Iva

Iva

Majina masaža ni samo fizična, ampak je njen pristop celosten. Pozna točke na telesu in skozi refleksno masažo glave je zelo pospešila zdravljenje zapletov, ki so me ujeli po puljenju modrostnega zoba. Poleg vseh pozitivnih učinkov masaže pa sem ugotovila še to, da bom k Maji hodila tudi na masažo obraza, ker me je res pomladila in je telesu prijaznejša kot botoks. Opazil je celo mož.

Zala

Zala

Majo poznam že zeloooo dolgo, zato sem se z veseljem prepustila njenim rokam. Najprej sem preizkusila abdominalno masažo in se vanjo zaljubila. Sicer sem v salonih vedno izbrala “močno” masažo, pri Maji pa me prepriča to, da se dejansko odziva na moje telo. Točno ve, kdaj in kje pritisniti malo močneje in kdaj je dovolj samo nežen dotik.

Živa

Živa

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions