Skip to content Skip to footer

Pozdravljena, draga ženska, v mojem svetu terapij in masaž. V svetu ravnovesja in harmonije, kjer lahko počastiš svoje telo, um in dušo s tehnikami zdravilnega dotika in zvoka, ki združujejo tradicijo, umetnost in znanost. Tu se lahko globoko sprostiš, povsem umiriš in napolniš s svežo energijo. Tukaj se lahko neguješ z ljubeznijo.

Maja studio je butični terapevtsko masažni prostor, ki ga posvečam ženskam. Namenjen je podpori in sprostitvi ženske v različnih življenjskih obdobjih, iskanju ravnovesja in harmonije, občutka povezanosti s seboj, umirjanju in nabiranju nove energije, odkrivanju novih idej in navdiha. Tu si ženska lahko vzame trenutek zase, se počuti varno, odloži svoja bremena, je lahko to kar je, je razumljena in sprejeta, njeno telo se lahko globoko sprosti, um umiri in duša napolni.

Spoznanje, kako blagodejno vpliva refleksna masaža stopal na moje telo, um in duha me je navdušilo in navdahnilo po raziskovanju, učenju in pridobivanju novih znanj. Edinstvena in izjemna abdominalna terapevtska masaža je popolnoma spremenila moje življenje in verjamem, da lahko pozitivno spremeni tudi vaše. Želim si, da bi njeno moč izkusila in doživela prav vsaka ženska. Terapevtski zvok, tako preprost, nežen, a močan, me je v trenutku prevzel. Japonski cosmo lifting je tretma za zdravje in lepoto v enem. Prepričal me je njegov lepotni učinek, kako na naraven način poskrbi za svež in mladosten videz obraza in ima hkrati blagodejen učinek na telo, duha in čustva. Verjamem, da lahko s pomočjo in močjo tibetanske refleksne terapije vratu in glave prav vsak najde učinkovite rešitve, s katerimi lahko pomaga svojemu telesu pri reševanju različnih zdravstvenih težav in izzivov. To sem izkusila tudi sama.

Vesela sem, da lahko z vami delim čudovite naravne tehnike masaž in terapij v katere verjamem ter imajo zdravilne učinke. Moje terapije in masaže združujejo tradicionalna znanja različnih kultur in modrosti z modernim pristopom za sodobno žensko.

Moje delo temelji na spoštovanju, strokovnosti, čuječi pozornosti… Žensko obravnavam celostno in upoštevam njen telesni, psihološki, duhovni in energetski sistem. Moje terapije in masaže priporočam ženskam kot negovalni in sproščujoči ritual. Prav tako imajo pomembno preventivno naravo in so uspešne z vidika kurative. Lahko so naravni oziroma alternativni dodatek zdravniškega zdravljenja.

Draga ženska, to je tvoj čas. Prisluhni si in se neguj z ljubeznijo. Ceni se! Ker je pomembno, da skrbiš zase. Počasti svoje telo, um in dušo s tehnikami zdravilnega dotika in zvoka, ki združujejo tradicijo, umetnost in znanost.
Zaslužiš si!
Sledi svojemu srcu… dobrodošla v Maja studio.
Hvala, da mi zaupaš.