Skip to content Skip to footer

Maja Poljak Meško

Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana pravnica, a je življenje imelo z mano drugačne načrte in me odpeljalo na povsem drugo pot. V raziskovanje in učenje čudovitih stvari. Prevzelo me je navdušenje nad čarobnostjo in sposobnostjo človeškega telesa, močjo uma in lepoto duha. Pri tem pa sem spoznala prekrasne ljudi, ki so postali moji učitelji, mentorji, prijatelji.

Diagnoza endometrioza. Danes precej pogosta in nič več neznanka. Sama sem se z njosrečala že kot mlado dekle, ko so zanjo slišali le redki. Bolečine, zdravniki, bolnice, operacije… to je postalo moje življenje. Bilo je naporno, mučno, izčrpajoče… Kljub zaupanju do zdravnikov sem se začela zavedati, da za svoje zdravje lahko največ naredim sama. Zavedati, da moram nekaj spremeniti. Tako se je začela moja zgodba. 

 

Podala sem se na pot raziskovanja, izobraževanja in učenja, pridobivanja novih znanj, učenja joge, meditacije, čuječnosti, dihalnih tehnik, osebne rasti in medčloveških odnosov, druženj s čudovitimi ljudmi od katerih sem pridobila mnoga znanja in modrosti o čarobnosti našega telesa, neverjetni moči našega uma in lepoti duha. Prepustila sem se in se nisem spraševala, kam me bo vse to pripeljalo. Danes sem hvaležna za vse izkušnje, preizkušnje, izzive in ovire, za vse lepo, kar mi je dalo življenje. Za mojo družino, moža, ki mi je ves čas stal ob strani, in najine tri prekrasne otroke, tri čudeže življenja. In za pogum, da sem sledila notranjemu klicu in našla svoje poslanstvo. Da sem tu za tebe. 

 

Ker vem, kako je bilo meni, ko sem potrebovala nekoga, ki razume, nekoga za pogovor, za smeh, solze, za roko, nekoga, ki mi pokaže pravo pot… In ker vem, da je danes, bolj kot kadarkoli, pomembno, da skrbimo zase in se negujemo, kako je pomembno, da si vzamemo čas zase in z ljubeznijo in pozornostjo vlagamo vase. To je zagotovo naša najboljša naložba. Zato sem danes tukaj, tukaj za tebe… Da ti ponudim vse svoje izkušnje, znanje, veščine in modrosti, ki sem jih pridobila na svoji poti in jih vključujem v svoje delo.

 

Spoznanje, kako blagodejno vpliva refleksna masaža stopal na moje telo, me je navdušilo in navdahnilo po raziskovanju, študiju in pridobivanju novih znanj. Izjemna in edinstvena abdominalna terapevtska masaža je popolnoma spremenila moje življenje in verjamem, da lahko spremeni tudi tvoje. Želim si, da bi njeno moč izkusila in doživela prav vsaka ženska. Terapevtski zvok, tako preprost, nežen, a močan, me je v trenutku prevzel. Pri japonskem cosmo liftingu me je prepričal njegov učinek na telo, duha in čustva v kombinaciji z lepotnimi učinki na obrazu, saj si vsi želimo biti zdravi in hkrati izgledati lepo. Verjamem, da lahko s pomočjo in močjo tibetanske refleksne terapije vratu in glave prav vsak najde učinkovite rešitve, s katerimi lahko pomaga svojemu telesu pri reševanju različnih zdravstvenih težav in izzivov. To sem izkusila tudi sama.

Vesela sem, da lahko s teboj delim čudovite naravne tehnike masaž in terapij v katere verjamem in katere imajo zdravilne učinke. 

Prepričana sem, da so pogovor, topel dotik in zdravilen zvok najnaravnejše zdravilo in lahkodelajo čudeže. Verjamem, da lahko z ljubeznijo in strastjo do svojega dela prispevam k tvojemu boljšemu počutju oziroma ti pomagam pri dosegu tvojih osebnih ciljev. Upam, da se kmalu srečava. Dobrodošla!