Skip to content Skip to footer

Japonski cosmo lifting je ena izmed najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod za pomladitev obraza, ki navdušuje. Izboljša strukturo in ten kože ter krepi mišičevje obraza. Obraz postane svež in sijoč. Hkrati pa blagodejno vpliva na celotno telo, na notranje organe, na hormonalno ravnovesje in dobro počutje. Je sproščujoč tretma, ki pomlajuje, prežene stres in vzpostavi notranje ravnovesje. Spodbudi regeneracijo in samozdravljenje telesa.

S staranjem naše obrazno tkivo zmanjšuje proizvodnjo kolagena in posledično začne koža izgubljati prožnost in elastičnost. Pojavijo se prve gube, koža se začne povešati, opaznejše pa postanejo tudi poškodbe, ki so nastale zaradi prekomernega izpostavljanja sončnim žarkom.

Večina ukrepov proti prehitremu staranju kože, ki so razpoložljivi na trgu, je invazivnih. Med njimi je najbolj razširjena uporaba kirurškega liftinga, botoksa, kolagena in podobnih polnil. Njihova uporaba vsekakor ne deluje blagodejno na telo, pa tudi kreme in losjoni imajo pri tem bolj malo ali skoraj nič učinka.

Japonski cosmo lifting je inovativna metoda, ki jo je razvila mednarodno priznana refleksoterapevtka Lone Sorensen. Svojo metodo obrazne refleksoterapije je dopolnila s specifično japonsko tehniko stimulacije mišic. Gre za postopek, ki je neinvaziven in popolnoma varen in je ne-kirurška alternativa obraznemu liftingu. Je metoda, s katero delujemo na telo in obraz celostno, iz notranjosti telesa navzven.

S tretmajem pomladimo obraz, učvrstimo obrazne mišice, zmanjšamo globoke gube in preprečujemo nastanek drobnih gubic. Izboljšamo ten in strukturo kože. Obraz postane svež in sijoč.

Hkrati pa vplivamo na celotno telo. S stimulacijo živčevja, akupunkturnih točk in refleksnih con na obrazu uravnovešamo delovanje hormonalnega sistema, spodbudimo delovanje limfnega sistema, spodbudimo krvni obtok, pospešimo cirkulacijo, sprostimo celotno telo in ga napolnimo z energijo. Spodbudimo regeneracijo in samozdravljenje telesa na varen način. Umirimo čustva in blagodejno vplivamo na duha.

Japonski cosmo lifting je nevro-senzorična terapevtska metoda stimulacije mišic na obrazu. Izvaja se ročno, pri tem pa se uporabljajo izključno naravni ekološki izdelki, ki so antialergeni in bogatijo kožo.

Metoda je primerna za ženske vseh starosti. Pri mlajših ljudeh se izkaže kot odlična preventiva proti nastanku drobnih gubic in izgubi kolagena. S terapijami ostane koža napeta in zdrava. Pri zrelejši koži pa Japonski cosmo lifting zmanjša učinke obraznega staranja, kot so drobne gubice in starostne pege. Z rednim izvajanjem terapije te postopoma izginejo.

Z Japonskim cosmo liftingom občutno izboljšamo stanje mišic po obrazni paralizi; metodo uspešno uporabljamo kot del rehabilitacije, ko so poškodovani živci in mišice obraza; tako lahko občutno izboljšamo stanje mišic po obrazni paralizi tudi v primerih, ko druge metode rehabilitacije ne privedejo do želenega učinka.

Učinki japonskega cosmo liftinga:

  • obrazu povrne svežino, učvrsti obrazne mišice, izboljša tonus, strukturo in ten kože, le ta postane napeta in sijoča;
  • deluje preventivno pri nastajanju prvih gubic, zrelejši koži pa gubice omehča;
  • prepreči izgubo in pospeši proizvodnjo kolagena;
  • harmonični pretok energije v telesu zagotavlja zdravje in lepoto;
  • izboljša se tudi stanje obraznih mišic po obrazni paralizi;
  • vrača mladosten sijaj, izboljša počutje, blaži stres, napetosti ter umiri čustva;
  • z delovanjem na akupresurne točke in refleksne cone obraza v kombinaciji limfne stimulacije, se doseže učinek čiščenja organizma oziroma izločanja strupov iz telesa ter izboljša krvni obtok…

Izvajanje japonskega cosmo liftinga je odlična alternativa pomladitve obraza brez kirurških posegov. Prinaša vidne rezultate, ob tem pa nima nikakršnih negativnih stranskih učinkov.

Za optimalen učinek, ki je primerljiv z botoksom je potrebnih 12 tretmajev v 4 tednih!