Skip to content Skip to footer
0%
Happy Clients
0*
Programs
0k
Treatments
0
Therapists
Who We Are

What We Do

Lorem ipsum dolor sit amet, in sit ferri justo suscipiantur, has id noster vivendo. Vel delenit albucius persecuti et, at his solet vivendo minimum. Ne mel quem veritus suscipiantur, ea nulla assentior intellegat vis. Ut solum moderatius sit.

Topla, strokovna, s prirojenim občutkom za dotik, ki te pomiri. Na terapijo sem prišla z glavobolom. Domov pa sem odšla brez bolečin, lahkotna in napolnjena z energijo. Refleksoterapija bi morala biti na recept. Toplo priporočam…

Neža

Neža

Prva terapevtska masaža pri Maji je bila res lepa izkušnja. En tak miren, pomirjen, celosten občutek me je prevzel. Menim, da zaradi njenega skrbnega in posvečenega pristopa. Nekako tako, kot da prideš domov v mamino naročje. Posebno toplino sem čutila še nekaj dni. Maja, hvala!

PETRA

PETRA

Majina abdominalna terapevtska masaža ima neverjeten učinek na moje telo. Maja pa je božji dar. Njena energija je tako prijetna, njeni dotiki tako blagodejni. Med terapijo vedno znova v mislih odplavam v čudoviti svet barv in popolne sproščenosti. Res sem hvaležna in srečna, da me je usoda pripeljala v Majine roke.

SARA

SARA

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions

Massage Studio

We Offer Healthy Solutions