Skip to content Skip to footer
Premium Service

What We Offer Today

You deserve better than a rushed massage by a rookie therapist in a place that makes you feel more stressed

Sports Massage

Innovative bodywork.

Massage Therapy

For health-related purposes.

HS Massage

Uses smooth, heated stones.

Physiotherapy

Helps function after an injury.
About Us

Why We Are the Best

We claim to be the best because we are certified specialists with medical backround, and therefore, guarantee the safest and the most effective results after our massages. Our customers' feedback confirm our status, and we are extremely proud of our success!

[devvn_ihotspot id="21340"]
Testimonials

What People Say About Us

Majin studio me je pritegnil najprej zaradi Maje same, saj izžareva energijo, milino in prizemljenost, ki si jo ženske lahko le želimo. In njena ponudba je prilagojena točno temu. Japonski cosmo lifting, katerega sem že dvakrat preizkusila, me je ne le vidno pomladil že po prvem tretmaju, temveč tudi res umiril in upočasnil v tempu. Komaj čakam nadaljnje terapije,
ki jih prilagaja mojim potrebam, kot tudi preizkušanje drugih njenih terapij in masaž, saj se vidi da dela s srcem, dušo ter z ogromno znanja in praktičnih izkušenj.

Iva

Iva

Majina masaža ni samo fizična, ampak je njen pristop celosten. Pozna točke na telesu in skozi refleksno masažo glave je zelo pospešila zdravljenje zapletov, ki so me ujeli po puljenju modrostnega zoba. Poleg vseh pozitivnih učinkov masaže pa sem ugotovila še to, da bom k Maji hodila tudi na masažo obraza, ker me je res pomladila in je telesu prijaznejša kot botoks. Opazil je celo mož.

Zala

Zala

Majo poznam že zeloooo dolgo, zato sem se z veseljem prepustila njenim rokam. Najprej sem preizkusila abdominalno masažo in se vanjo zaljubila. Sicer sem v salonih vedno izbrala “močno” masažo, pri Maji pa me prepriča to, da se dejansko odziva na moje telo. Točno ve, kdaj in kje pritisniti malo močneje in kdaj je dovolj samo nežen dotik.

Živa

Živa

Our Special Offer

You Owe Yourself This Moment

Contact Us

Have Questions?